Riwayat Logo Google dalam Bahasa Jawa, Mulai 1998 Sampai September 2015

Riwayat Logo Google dalam Bahasa Jawa, Mulai 1998 Sampai September 2015

Cerkak Bahasa Jawa  ⋅  01 Sep 2015 17:36:25

Riwayat Logo Google – Ana sing seje nang dina iki, Selasa (1/9) tepate ameh mlebu dina Rabu utawa ameh tanggal 2 September 2015 neng laman aplikasi Google Now. Ana sacacah logo Google terpampang berderet pitu karo tembung Riwayat Logo Google ket adeg nganti 1 September 2015. Deloken urutan gambar neng ngisor iki saka kiwa dhuwur menyang ngisor tan searah dom jam:

Continue Reading

Related Posts