Cerkak Bahasa Jawa Pengalaman Pribadi Plesiran di Kebun Binatang

Cerkak Bahasa Jawa Pengalaman Pribadi Plesiran di Kebun Binatang

Cerkak Bahasa Jawa  ⋅  31 Aug 2015 07:47:16

Cerkak Bahasa Jawa – Halo jenengku sony prakasa. Nang dina sabtu wayah liburan sekolah aku lan keluargaku mlaku-mlaku menyang kebon binatang, neng dalane macet, lan aku nganti neng kebon binatang aku tuku 3 tiket, dikana aku keliling-liling kebon binatang aku ndeleng wong alas meneh turu, aku uga ndeleng ula ana ula king kobra, ula phiton lan liya liya, lan kajaba wong alas lan ula dikana pirang-pirang binatang ana binatang monyet, komodo, bajul, manuk merak, manuk kakang tuwa, unta, gajah lan isih akeh meneh.

Continue Reading

Related Posts